Yleensä välttelemme pakastevihanneksia, koska raaka-aineiden tuoreus alkaa olla aina vaan tärkeämpää, mitä enemmän kokkaamme. Tämä herkku on kuitenkin poikkeus. =) Nopea ja herkullinen pasta, jonka ainekset on saatavilla aivan varmasti ihan kaikista kaupoista.
2:lle
6 Tagliatelle-myttyä (3 per ruokailija)
1 pss Apetit pakastepapuja
1pss pakastepinaattia
6-9 siivua Amerikanpekonia
suolaa
valkopippuria
oliiviöljyä
Keitä Tagliatelle -pastaa ohjeen mukaan (yleensä n. 5-7 min), lisää puolessa välissä mukaan pavut. Keitä ja valuta pasta, kun valmis. Tässä vaiheessa laita pinaatti kattilaan oliiviöljytipan kera ja lämmitä kevyesti, kunnes pinaatti on sulanut. Lisää pasta ja pavut sulaneen pinaatin joukkoon. Sekoita ainekset keskenään, mausta suolalla ja pippurilla. Peitä kattila kannella siksi ainaa, kun paistat pekoneja. Suikaloi pekonit ja paista rapeaksi.
Asettele pasta lautaselle, lisää pekoni päälle. Lisää vielä loraus oliiviöljyä. Tarjoile Ciabattan kera.
***
Pasta with beans and bacon is kind of a fast food because it's quick to make and all of the ingredients can be found in your local grocery store for sure. We usually try to avoid frozen veggies but this dish is an exception =)
For two.
6 bundles of Tagliatelle (three bundles per person)
150-200g Apetit frozen green beans
150g frozen spinach
6-9 slices of bacon
salt
white pepper
olive oil
Boil Tagliatelle (usually for 5-7 minutes), add beans after boiling pasta for 2 minutes. Drain when ready and put back in the boiling pot. At this point melt and warm up the spinach on pan. Mix pasta and beans with spinach. Add salt and pepper. Cover for a while until chopping frying the bacon.
Place pasta on plate, add crispy bacon on top. Serve with olive oil and Ciabatta.
Huippua, että aloit pitämään blogia! Ruokakuviasi on tullut naamakirjan kautta ihailtua. :)
ReplyDelete