Thursday, June 14, 2012

PIP Porcelain


Olen täydellisen hullaantunut PIP Porcelain sarjan astioihin! Siksi kai minulla on näitä kahviastiastoja kaksi - molemmat vaaleansinisenä. Sarjat ovat nimeltään Floral Porcelain ja LoveBirds.

PIP Porcelain on siis hollantilaisen naisen luoma tuotekokonaisuus. Astioiden lisäksi voit hankkia tyyliin sopivat vuodevaatteet, meikkipussukan tai vaikkapa kylpytakin. Astiat ovat ymmärtääkseni käsin maalatut, joten niitä ei kannata pestä astianpesukoneessa.

www.pipstudio.com

Floral Porcelain


Herkutteluhetkiä viime kesältä: sokerissa paahdettuja mansikoita minttusuklaajäätelön kera. Kuvassa näkyy myös Zara Home-sarjan vihreä kaitaliina, jonka päällä H&M Home -sarjan kesäinen kaitaliina. Koko komeuden alla Hemtexin valkoinen ruudullinen pöytäliina.Love Birds

Pidän tästä LoveBirds astiastosta ehkä jopa enemmän kuin Floral Porcelainista. Jotenkin nämä muistuttavat minua Pietarista ja Eremitaasista.


Tällä aamiaisella herkuttelimme yrtti-tomaatti focaccialla, itsetehdyllä pestolla, tuorejuustolla ja ihanalla Cafe Lattella, jossa oli muuten todellakin oli juuri oikea määrä espressoa ja päällä lämmintä maitoa. Mmmm. 


Voisin vain tuijotella näitä lautasia! Lautasen keskiosassa on pieni lintunen.


Koska perus-sokerikkoni on aika lailla modernimpi (ja ihanan kätevä), olen hyödyntänyt LoveBirds sokerikkoa muuhun tarkoitukseen. Viime viikonloppuna tarjosin siitä viikonloppuvieraillemme aamiaisella tomaattisalaattia, sunnuntaina täytin sen mansikoilla. Hieman aiemmin istutin siihen ranskalaista rakuunaa ja käytin sitä osana kattausta kuten kuvasta näkyy. 

Suomessa PIP Porcelainia saa ainakin Stockalta.

5 comments:

 1. Toi Floral Porcelain on tosi söde! Mun täytyykin alkaa keräillä tätä sarjaa, täytyy ensin käydä kurkkimassa Stockan valikoimaa tarkemmin. Kiitos vinkistä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Keskustan ja Jumbon Stockalla taisi olla laajimmat valikoimat näitä =)

   Delete
 2. Onpas nuo nättejä;ei ihme että hullaannuit;D

  ReplyDelete
 3. Samat sanat, hyvin kaunista posliinia!

  ReplyDelete
 4. Täytyy odotella uusia osia sarjoihin =)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...