Monday, February 20, 2012

Kultahippuja vatsassa | Gold fever!

Viime perjantaina entinen kollegani postasi Facebookiin kuvan kultahippukuoharista. Seuraavana aamuna olinkin kyselemässä skumppaa Alkon myyjältä. Siinä on siis 24K kultahippuja!!! Pakkohan sitä oli maistaa heti, ja myös ostaa kaappiin odottelemaan.

Itse kuohuviini oli ihan ok, ei kaikkein parhain mutta ei huonoinkaan. Otetaan toki huomioon, että emme ole kovin suuria kuohuviinin ystäviä. Ihan hyvää se siis oli, vähän turhan makeaa vain. Kyseessä on Blue Nun Gold Edition Sparkling Wine, jota saa Alkosta yleensä tilaamalla, mutta jotkut liikkeet myyvät sitä vakiovalikoimastaankin. Kuohari oli suorastaan halpaa, n. 10€/plo.Kultahippuja söimme myös viime keväänä Pariisissa, jolloin löysimme Starbucksista suklaakakkua, jonka päällä oli kultahippukoristeita. Se oli aivan upea ja tajuttoman hyvää! Jos teillä on tietoa, josta tuollaisia oikeita kultahippuja tai kullanvärisiä koristehippuja saa niin vinkatkaa ihmeessä! Minulla on jo kasapäin ideoita, mihin kaikkiin ruokiin voin tätä kultaa sitten sirotella.Ahh, ihanaa luxusta! Tästähän puuttuu enää vain maitokylvyt ;)


Last Friday my ex-colleague posted a picture of this wonderful sparkling wine with gold flakes. Yes, real 24K gold flakes! Well, the next morning I rushed to an alcohol store to get some for us, too. The wine isn't the best possible because it was a little too sweet, but hey, it includes gold flakes - it must be delicious! ;)

The wine is Blue Nun Gold Edition Sparkling Wine and it's a part of Alko's special order selection but some Alko stores have it in their normal selection also. Just call your nearest Alko and ask them to check where's the nearest bottle.

The cake is also decorated with gold chips but they're not real. We found this delicious cake in Paris last spring and I've been looking for golden decorations (or real gold flakes) ever since!

6 comments:

 1. Jos toi kuohari oli makeaa, täytyy mun maistaa sitä. Oon varmaan tosi nössö, mutta kuivat kuoharit eivät vaan uppoa muhun..

  Kiitos vinkistä, täytyy muistaa ensi kerralla kun suuntaan Alkoon.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mekään emme pidä kuivasta, mutta tämä oli jotenkin outoa.. ehkä liian imelää tai jotenkin hassua. Kannattaa kokeilla kuitenkin. =)

   Delete
 2. Taidetarvikekaupoista pitäis löytyä kultaa. Tempera Uudenmaankadulla lienee pettämätön. Ja epäilemättä internetistä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti vinkistä! Lähdin eilen googlaamaan vähän eri hakusanoilla ja löytyikin heti monta verkkokauppaa. Aamulla sain viestin, ettö kultahippuni ovat matkalle luokseni. Jippii =)

   Delete
 3. Syötävää kultaa en äkkisistään kotimaisista nettileivontakaupoista löytänyt, vaan esim. The Cake Decorating Companysta

  ReplyDelete
 4. Tuolla The cake decorating companyssa näyttää olevan paaaaljon muutakin hienoa! =)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...