Tuesday, August 28, 2012

Kyllä nyt kelpaa syödä kakkua!

Viime viikonlopuna valmistimme blogin herran kanssa mainion turkkilaisen illallisen, johon kuului munakoisomeze tomaattikastikkeessa, jogurttilammasta sekä viinirypälevanukas. Kaksi ensimmäistä olivat todella hyviä kun taas rypälevanukas epäonnistui täysin värittömien ja mauttomien rypäleiden vuoksi. Eipä mitään, koska kaksi ensimmäistä ruokaa olivat mainiot! Löysimme Stockan Alkosta myös turkkilaisen punaviinin!

Reseptejä en ehdi kuitenkaan hetkeen valitettavasti jakaa, koska vietän nykyään lähes kaiken työn ulkopuolisen tietokoneaikani eBayssä. Kyllä, olen koukussa. Oikeastaan kaikki lähti siitä, kun etsin häihimme muutamaa esinettä. Nyt näiden pussukoiden ja pakettikorttien lisäksi olen hankkinut itselleni mm. sähkönsinisen laukun Espanjasta hankittujen samansävyisten juhlakenkien kaveriksi, half-palm käsineet, joita olen etsinyt tosissani viime talvesta asti ja hiuskoruja. Pian tajusin, että eBaystä löydän varmaan myös jo toista vuotta etsimäni kakkupihdit. Kuten löysinkin! Olin etsinyt kakkupihtejä tosiaan pian pari vuotta, eikä huuto.netistäkään ollut apua. Ehkäpä onni kuitenkin potkaisi minua hieman, sillä oikeastaan heti eBay löytöni jälkeen löysyin upeat kakkupihdit myös huuto.netistä - ja samaan pakettiin kuului myös veitsenlepuutin. En ollut aiemmin edes kuullut mistään veitsenlepuuttimesta, mutta pakkohan se oli saada!

Suhtauduin eBayhin ennen hieman varovasti, mutta täytyy myöntää, että olen todella positiiviesti yllättynyt. En useinkaan löydä Suomesta etsimiäni tavaroita - en usein edes matkoiltamme, joten on hienoa löytää kanava, josta oikeasti löytää mitä vain. Ellen Italiasta löydä gnocchilautaa, tilaan sen varmasti eBaystä!Kyllä nyt kelpaa syödä kakkua!

7 comments:

 1. eBayhin jää kyllä koukkuun. :) Mulla alkoi tutustuminen myös häiden alla, ja tilasinkin eBaystä häihimme tavaraa vaikka kuinka paljon. Häiden jälkeen olen kurkannut eBayn valikoimaa tasaisin väliajoin, sieltä tosiaan löytää edulliseen hintaan ihan mitä vaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sieltä löytää myös sellaista, mitä ei Suomesta ainakaan kovin helpolla onnistu paikantamaan. Eilenkin tilasin 2 rullaa turkoosia satiininauhaa, koska Suomesta ei löydy oikeaa sävyä. =)

   Delete
 2. Ihanat kakkupihdit :) itse olen kaikin puolin koukussa verkko-ostamiseen, niin helppoa!

  ReplyDelete
 3. Ooh, onpa kauniit, varsinkin nuo tuossa jälkimmäisessä kuvassa olevat pihdit ovat todella hurmaavat!

  ReplyDelete
 4. Kyllä ovat hienot kakkuvälineet! Hyvin romanttisia ja arvokkaan näköisiä.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...