Tuesday, September 4, 2012

Tuoremakkarapasta

Olen perhepiirissämme tunnettu makkaravihastani. En voi sietää niitä kamalia vaaleanpunaisia jauhopötköjä. Lauantaimakkara ja grillimakkarat ovat suurimpia inhokkejani. Hyrrr, pahaa!


Tuoremakkarat taas ovat asia erikseen ja niitä syön mielelläni (etenkin italialaisia)! Tässä eräs mahtavan makuinen tuoremakkarapasta a la blogin herra. Ohjeessa on tietysti käytetty kokin lempparia - sahramia! Pasta on todella helppo ja nopea. Makkaroita voi vaihdella mielensä mukaan.


Tuoremakkara-kesäkurpitsapasta

Kahdelle

n. 400 g pastaa
n. 100 g karitsanmakkaraa
n. 100 g yrttituoremakkaraa
n. 50 g chorizotuoremakkaraa
1 kesäkurpitsa viipalotuna ohueksi
1 tl vettä
ripaus sahramia
suolaa
pippuria
oliiviöljyä

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen. Samalla viipaloi tuoremakkarat n. 1cm viipaleiksi. Paista makkaranpalat ja kesäkurpitsaviipaleet pannulla kypsiksi. Liota sahrami teelusikalliseen vettä.

Valuta pasta ja lisää kypsät makkarat, kesäkurpitsa sekä hieman paistorasva (tuomaan makua) ja sahramivesi. Sekoita ja mausta vielä suolalla ja pippurilla. Lisää halutessasi loraus oliiviöljyä.


Tässä vielä alkuruokaideaa, joka ei taida reseptiä kaivata. Oikealla reunassa paistettuja tuoremakkaroita ja keskellä parmankinkkuun käärittyjä viikunoita.


2 comments:

  1. Mmmm kuulostaa hyvältä! Ja tuo lautanen on tosi kaunis!!

    ReplyDelete
  2. Kiitos! Tuo on ASA-sarjan gourmet-pastalautanen. Näitä on myös eri koossa. =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...